ARS

Action Reaction Sports

Om oss

Action Reaction Sports målsättning är att kunna tillhandahålla heltäckande service till vapenhandlare, privatpersoner, myndigheter och säkerhetsföretag.


Vi löser uppgiften som vi får av kunden. Kan vi mot förmodan inte lösa någon del av ett uppdrag själva så hanterar vi leverans av en smidig och komplett lösning via ett brett nätverk av samarbetspartners.


Vi som driver företaget är två mekaniskt sinnade skytteentusiaster som båda varit aktiva skyttar i olika sporter under lång tid. Numera ligger vårt fokus mest inom IPSC men vi är även jägare båda två.


Vi heter Anton Wallin och Leo Sandström.

Anpassning


Vi anpassar ditt vapen efter dina önskemål. Detta kan innebära en mantelfräsning för optik eller viktreducering, kapning och/eller gängning av pipor, gravyr och det mesta annat som tillhör anpassning av vapen för specifika ändamål.

Vi jobbar med gevär, pistoler och hagelgevär.

Tillverkning


Vi tillverkar allt från enstaka custom-delar för den enskilda sportskytten eller jägaren upp till serier om hundratals delar. Vi kan erbjuda både förverkligande av en idé genom egen design eller produktion av en färdig CAD-design.

Vi samarbetar med experter inom materialval och ytbeläggning för att kunna erbjuda en helt färdig del som tål de belastningar och det slitage som delen är tänkt att motstå.

Våra tjänster

Vi som driver ARS

Leo SandströmProduktutveckling, design och CAD, CNC, inköp och serieproduktion

Anton WallinManuellt vapensmide,  ytbeläggningar, reparationer, design, fakturering, PR och social media.